Horeca

Klik hier voor onze B2B Webshop

Klik hier om jouw persoonlijke login aan te vragen voor onze webshop voor doorverkooppunten en horecazaken.

Een lekker kopje koffie én een lekker kopje thee…

Hotels, brasseries, restaurant, B&B’s, koffiebars, baristas, … zetten steeds meer in op kwaliteitsvolle koffie én kwaliteitsvolle thee. Theesommelier Jessica helpt je graag met het invullen van jouw theekaart met pure en fijne theesoorten. Ze luistert naar het verhaal van jouw zaak en maakt een theeselectie op maat die uw klanten zeker zullen bekoren.

Upgrade je theekaart met pure kwaliteitsthee!

Maak kennis met het connecTHEERpakket van Thee met een Verhaal. Een assortiment van kwaliteitsvolle thee van zacht tot sterk, al dan niet met kruiden- en fruitinfusies. Wil je graag een gepersonaliseerde thee laten ontwikkelen? Jessica laat haar creativiteit de vrije loop en creëert een huisblend op maat.

Thee opleiding voor horeca personeel

Thee-experte Jessica geeft met plezier haar kennis door tijdens een sessie van twee uur. Ze geeft advies over de soorten thee en geeft uitleg over de samenstelling en achtergrond. Als je het verhaal achter de thee kent, kan je de theedrinkers in jouw zaak ook beter adviseren en informeren. Thee met een Verhaal werkt enkel met losse thee. Jessica biedt creatieve serveeroplossingen aan, van wegwerpbuiltjes tot kannetjes.

Deze opleiding is een leuk extraatje bij het connecTHEErpakket, maar is volledig vrijblijvend.

Hulp nodig bij het samenstellen van je theekaart?

Aarzel niet om hier contact op te nemen met theesommelier Jessica. >>

Webdesign by
keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bezoek onze webshop