Over Jess

 

Dertiger, mama, partner van ... maar ook theesommelier, digitaal marketeer, schrijfster en zo veel meer! Wie had dat ooit gedacht, na 2 burn-outs, het einde van Thee met een Verhaal als winkel, en andere tegenslagen, dat ik hier vandaag zo positief zou staan. Het leven heeft zo veel moois in petto, en als ik terugkijk, zou ik het grootste deel gewoonweg opnieuw doen. Thee en etiquette hebben me zo veel bijgebracht de afgelopen jaren, dat ik met heel veel plezier mijn verhaal met jullie wil delen. Dit is mijn Thee met een Verhaal.

Thee met een Verhaal

In 2014 werd niet alleen mijn jongste dochter geboren, maar ook Thee met een Verhaal, toen nog Matsici (van mijn 3 schatjes: Matteo, Simon en Ciara. Wat begon als een hobby, groeide uit tot een mooi Theeverhaal, met 2 winkels, een eigen boek "But First, Tea", een TV-programma en de titel van Beloftevolle Onderneemster van Vlaams Brabant 2018 door Markant. Ik kijk terug op heel wat prachtige ontmoetingen en ervaringen. Vandaag start ik opnieuw met Thee met een Verhaal, deze keer niet als winkel, maar met de theeverhalen die ik graag wil delen, als verlengde van mijn boek en het TV programma op Eclips-TV. 

Heb je theevragen, stel ze gerust via het contactformulier, en ik beantwoord ze met veel plezier, ofwel via de blog, ofwel via bericht. 

Volgen?

Wil je me graag volgen op social media (ik blijf uiteraard een digitaal marketeer ;-) ) - laten we dan zeker connecteren via Instagram of LinkedIn!

Tot binnenkort!

Jess