Quote

format_quote

“Mijn favorieten uit het pakketje zijn deze maand ‘Tibetaans Geluk’ en ‘Monkey Pinch’. Maar eigenlijk smaken ze allemaal erg lekker! Ik vond het leuk om over de Chinese Theeceremonie en de Theelegendes te kunnen lezen in de bijgevoegde brief. Ook heb ik nu ook voor het eerst Oolong echt ontdekt, want ik denk niet dat ik deze soort al eerder dronk. Hij is echt erg lekker en eerder zoet, perfect voor ‘s avonds een kopje thee.”

Lid van De Theeclub

format_quote

“Wij waren met een aantal vriendinnen op zoek naar een originele uitstap en kwamen per toeval bij Jessica terecht. Het werd een vrolijke avond met veel gezellige babbels over thee en zoveel meer. We zijn met een blos op onze wangen naar huis gegaan. Super!”

P. Maes - Heverlee

format_quote

“Ik had al vaag een keertje gehoord van matcha thee, maar na de uitleg van Jessica en de proefsessie, was ik meteen verkocht. Bijna dagelijks start ik mijn dag met matcha: gezond en verfrissend!”

Pascale D. uit Aarschot

format_quote

“De opleiding was totaal niet wat ik verwacht had, maar het was zoveel meer. Ik kreeg het letterlijk en figuurlijk warm van de heerlijke nieuwe theesoorten die ik heb mogen ontdekken. Een wow-gevoel!”

Lotte, cursiste

format_quote

“Jessica, bedankt om de tijd te nemen om onze B&B te leren kennen en zo zorgvuldig met ons de theekaart samen te stellen. Nu dat we ook de achtergrond kennen van de thee, kunnen we onze gasten net dat tikkeltje extra service bieden en dat wordt heel erg geapprecieerd!”

B&B uitbater uit Diest

format_quote

“Kers op de taart, dat lust ik graag. Mijn mama maakt dit altijd om mee te nemen naar school. De kindjes in mijn klas lusten het ook.” Jasper

Een jonge fan aan het woord

keyboard_arrow_up
Bezoek onze webshop

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x