Teo Kinderthee

Meet & Greet Teo…

Er was eens… een Japanse hond Teo. Hij houdt van thee met zoete fruitjes en pittige kruidjes en tovert de meest fantastische gezonde drankjes. Teo kinderthee dat zijn biologische en suikervrije drankjes voor de (aller)kleinsten en de (aller)grootsten. Minstens even lekker en zoveel gezonder dan de traditionele frisdranken. Een fruitige toets, een zoete noot, een bloemig smaakje,… er is voor ieder wat wils!

Betoverende theetjes…

Wat dacht je van ‘Gulliver’s Geheim’ met rozenbottel, banaan, ananas en hibiscus? Of ‘Kers op de Taart’ met stukjes appel, druiven, kersen, ananas, rozenbottel, rode biet en saffloerbloesem? Handjes verwarmen tijdens de koele wintermaanden of een deugddoende verfrissing tijdens de warme zomerdagen? Perfect! Teo’s kinderthee kan je warm en koud drinken. Ontdek de out-of-the-box kinderthee collectie samengesteld door theesommelier Jessica.

Ontdek ze BINNENKORT op de webshop. Let op de sticker met het Teo hondje!


Workshops voor kinderen

Wil je net zoals Teo leren hoe je deze gezonde en lekkere sprookjesdrankjes kan maken? Kom samen met je vriendjes, mama, papa, oma, opa, tante, nonkel, broer of zus naar het theeatelier van Jess. Samen met Teo maken we betoverende en lekkere drankjes.

Afternoon tea voor kinderen

Een origineel verjaardagsfeestje? Wat dacht je van een afternoon tea workshop voor prinsessen? We starten met een leuke workshop (ijsthee maken, verkleedpartijtje, knutselmoment) en gaan daarna aan tafel als ware (Engelse) prinsessen voor een afternoon tea met aangepaste fruit- en kruideninfusies van Teo. Op het einde krijgt iedereen een klein cadeautje mee naar huis.

Meer info? Contacteer ons

Op zoek naar een gezond en biologisch alternatief voor gesuikerde frisdranken? Check onze webshop.

 

Webdesign by
Bezoek onze webshop