Afternoon Tea - Jouw theemoment in ons Engels theesalon

Genieten van een authentieke afternoon tea volgens de Britse regels van de kunst

Het is altijd de droom van theesommelier Jess geweest om heerlijke theepartijtjes te houden. Dat deed ze als kind al met haar miniserviesje, en dat kan Mama-theesommelier Nadia beamen. Thee is zoveel meer dan een kopje, het is écht een levensstijl.

In het Verenigd Koninkrijk is het zelfs onderdeel van de cultuur en gewoon een maaltijd op zich. En dat allemaal dankzij de Duchess of Bedford die... een hongertje had.

Omdat we onze klanten dit unieke theemoment willen meegeven en ervan willen laten genieten, lanceerden wij een authentieke afternoon tea beleving in ons Engels theesalon te Aarschot en in onze winkel te Oostende.  We raden je op voorhand te reserveren. 

RESERVEREN KUN JE HIER

Afternoon Tea

Reserveer jouw moment thee-tijd met jezelf of anderen door een afternoon tea te boeken in ons Engels theesalon. Wat staat er op het menu: 

Cream Tea

13,75 EUR/persoon

2 scones, clotted cream, jam/gelei of marmelade
Thee naar keuze

Afternoon Tea

31 EUR/persoon

2 scones, clotted cream, jam/gelei of marmelade
3 finger sandwiches
3 kleine zoetigheden
Thee en een glaasje homemade ijsthee

Royal Afternoon Tea

36 EUR/persoon

Ontvangst met een glaasje bubbels
2 scones, clotted cream, jam/gelei of marmelade
3 finger sandwiches
3 kleine zoetigheden
Thee en een glaasje homemade ijsthee
 

Theemoment ook als workshop

Een afternoon tea (nee, geen high tea!) hoeft niet perse in de namiddag (eigenlijk moet het om 16u (5 PM GMT) stipt!) genomen te worden, je kunt dit ook als ontbijt, brunch of als volwaardige lunch boeken. Er valt méér dan voldoende te eten ;-)

We hebben een klassieke versie (jaja, het volledige plaatje inclusief scones met heerlijke clotted cream, hartige en zoete hapjes), een Royal Afternoon tea en een versie als workshop. Wist je trouwens dat we ook een Prinses versie hebben voor kinderen tussen 5 en 13 jaar oud?

Uiteraard houden wij rekening met uw allergieën of intoleranties, mits tijdig gemeld.

 

Elk van onze formules omvat de klassieke 3 “gangen”: scones met clotted cream, een hartige gang en een zoete gang. Hierbij horen steeds 3 theesoorten, een homemade iced tea en een homemade limonade.

Theemoment for Business

Wil je een Taste@business afternoon tea (workshop) organiseren voor je klanten, op je evenement, of gewoon zomaar, contacteer ons vandaag nog voor een offerte op maat.

 

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bezoek onze webshop