Lezing over Matcha

Lezing over Matcha

Eeuwenoude superfood

Matcha thee is dé nieuwe hype en klinkt voor elke hipster of gezondheidsfanaat bekend in de oren. Ook chef-koks en patissiers experimenteren naar hartelust en verwerken Matcha in hun gerechten. Benieuwd naar het geheim achter Matcha thee? Japanse eliteboeren zorgen dat er werkelijk niets verloren gaat en vermalen de groene theeblaadjes tot superfijn felgroen poeder zodat alle mineralen en vitaminen behouden blijven. Een bommetje Matcha geeft je metabolisme een echte boost en zorgt tegelijkertijd voor een heerlijk ontspannen gevoel.

Matcha versus Samoerai versus Zen?

Een lezing over de wondere wereld van Matcha geeft je meer inzicht in de krachtige en helende werking van dit groene theepoeder. Daarnaast kom je te weten wat het verband is tussen Matcha en de Samoerai krijgers.  En wat heeft innerlijke rust daarmee te maken? Ook benieuwd? Daarnaast geeft Jessica tips en advies over het zetten van het perfecte kopje Matcha thee: hoe maak je deze thee, op welk tijdstip drink je dit en wanneer drink je dit kopje best niet? Uiteraard gaan we ook de smaakpapillen prikkelen en schenken we een proevertje van deze krachtige zoete thee met een zachte nasmaak.

Praktisch

Theesommelier Jessica verzorgt op jouw locatie een interactieve lezing voor kleine en grote groepen, van 10 tot 100 geïnteresseerden. Boeken kan via de website.

Graag meer informatie over Matcha thee?

Organiseer of schrijf hier in voor een interactieve lezing. >>

Contact

Leuvensestraat 8, 3200 Aarschot
jess@theemeteenverhaal.eu
T 0499 54 15 54
F BE.0674.963.117

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x