Opleiding Theesommelier

Over thee valt veel te vertellen én veel te leren. Als gecertifieerd theesommelier geeft Jessica een praktijkgerichte opleiding waarin je start met de basis. Je hebt zeker al gehoord van zwarte thee, groene thee, witte thee, oolong thee of kruideninfusie. Maar wat is net het onderscheid? Wat is gele thee of donkere thee? We gaan kijken, ruiken, voelen, proeven én luisteren naar het water, opgieten en afwegen. In deze interactieve cursus bespreken we ook de ceremoniële of rituele connotaties in bepaalde culturen. Theesommelier Jessica gidst je naar een perfect gezet kopje ‘thee met een verhaal’.

Praktisch

Onze opleiding Theesommelier bestaat uit 13 contactmomenten van een volledige dag (1x per maand). De lessen kunnen doorgaan in een groep op dinsdag, donderdag of zaterdag. Er start een nieuwe groep in Maart 2018. Voorafgaand aan elke startdatum, wordt er ook een initiatiedag voorzien, waarop je kunt komen kennismaken met de leerstof.

De prijs hiervoor is 75 EUR/ dag (excl. BTW). Pas als de alle 13 sessies hebt gevolgd, krijg je een attest dat je de opleiding hebt gevolgd. Dat attest is je paspoort naar het verder ontdekken van de theewereld.

keyboard_arrow_up
Bezoek onze webshop

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x