Teo Kinderthee

Meet & Greet Teo…

Er was eens… een Japanse hond Teo. Hij houdt van thee met zoete fruitjes en pittige kruidjes en tovert de meest fantastische gezonde drankjes. Teo kinderthee dat zijn biologische en suikervrije drankjes voor de (aller)kleinsten en de (aller)grootsten. Minstens even lekker en zoveel gezonder dan de traditionele frisdranken. Een fruitige toets, een zoete noot, een bloemig smaakje,… er is voor ieder wat wils! 

Betoverende theetjes…

Wat dacht je van ‘Kers op de Taart’ met stukjes appel, druiven, kersen, ananas, rozenbottel, rode biet en saffloerbloesem of 'Wonderland' met zoete rode vruchten? Handjes verwarmen tijdens de koele wintermaanden of een deugddoende verfrissing tijdens de warme zomerdagen? Perfect! Teo’s kinderthee kan je warm en koud drinken. Ontdek de out-of-the-box kinderthee collectie samengesteld door theesommelier Jessica. Let op de sticker met het Teo hondje!

Daarnaast hebben we ook de leuke collectie kinderthee van MiniMarieTea, voor een heerlijk theemoment samen met je kleine schat. Ontdek ze in onze winkels en online.

Meer info? Contacteer ons

Op zoek naar een gezond en biologisch alternatief voor gesuikerde frisdranken? Check onze webshop.

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bezoek onze webshop