Theedegustatie

Theedegustatie

Ben je al een echte theeliefhebber of wil je je smaakpalet verruimen en de wonderlijke theewereld leren kennen? Theesommelier Jessica neemt al je zintuigen mee op ontdekkingstocht. Deze straffe madam achter ‘Thee met een Verhaal’ laat je kennismaken met zes verschillende theesoorten van de klassiekers tot de nieuwste hypes, uiteraard vergezeld van een streepje geschiedenis.

THEEPROEVERIJ@AARSCHOT

In haar winkel te Aarschot maakt Jessica de spannendste combinaties met losse thee, kruiden en fruit. Een proeverij in haar winkel is dan ook een echte beleving. In authentiek porselein en helemaal volgens de regels van de kunst maakt ze het perfecte kopje thee. Natuurlijk denkt Jessica ook aan de zoetekauwen en voorziet ze overheerlijke lekkernijen. Kom mee proeven en geniet samen met familie en vrienden van een ontspannen en gezellige namiddag of avond uit.

Praktisch

Locatie: Aarschot
Aantal: minimum 5 – maximum 8 personen
Duur: 1,5 uur

15 EUR/persoon

THEEPROEVERIJ@HOME

Ben je op zoek naar een originele en gezellige activiteit om met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s te doen? Jessica van Thee met een Verhaal organiseert een ‘home party’ bij je thuis! Ze brengt het theeproeverij-concept naar je eigen gezellige omgeving. Jessica of een van haar consulentes stemt haar aanbod persoonlijk af op jouw voorkeuren en zorgt voor het nodige materiaal, van toffe tasjes tot je favoriete theesoorten. Ze tovert jouw woonkamer volledig om tot een Engelse Victoriaanse setting. Maak kennis, ruik, proef, combineer en communiceer!

Praktisch

Locatie: een gezellige zitruimte bij u thuis of op locatie
Aantal: minimum 5 – maximum 12 personen
Duur: 1,5 uur

15 EUR/persoon

Meer informatie of theeproeverij boeken? Contacteer Jessica >>

Contact

Leuvensestraat 8, 3200 Aarschot
jess@theemeteenverhaal.eu
T 0499 54 15 54
F BE.0674.963.117

Webdesign by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x