Opleiding Theesommelier

Thee met een Verhaal doet iets speciaal!

Vanaf september 2018 starten we met een basis opleiding Theesommelier, opgesteld en gegeven door thee-expert Jessica Van Humbeeck. De opleiding bestaat uit 13 contactmomenten en tussentijdse opdrachten, maar geïnteresseerden kunnen ook opteren om 1 of meerdere specifieke contactmomenten bij te wonen. 

Wat?

Een jaaropleiding met 13 Master Classes, waar je de basis kneepjes van het theevak zult leren kennen. Elk contact moment komt een ander thema aan bod. Tussen de contactmomenten ga je zelf zo veel mogelijk aan de slag om je zintuigen te trainen in de theekunsten. Hiervoor krijg je opdrachten en handige tools aangereikt, zodat je heel gericht je smaak verfijnt.

Bij het voltooien van alle Master Classes ontvang je een certificaat van deelname aan onze opleiding Theesommelier.

Waar?

De opleiding zal plaatsvinden in ons nieuwe theebelevingsplekje in Aarschot City.

Wanneer?

Contactmomenten worden vastgelegd in samenspraak met de geïnteresseerden. De opleiding zal van start gaan in september 2018. 

Wat kost onze opleiding Theesommelier?

-  Bij het begin van de opleiding heb je een startpakket nodig. Dit bevat alle "hardware" die je gebruikt als theesommelier: een gaiwan, een degustatieset, dat soort dingen!
Dit startpakket kost 175 euro (incl 21% BTW)

- Na elke Master Class kun je een theepakket krijgen om na de les aan de slag te gaan. Indien je dit wenst, betaal je daarvoor 35 euro (incl 6% BTW). Je bent vrij om ook met je eigen thee aan de slag te gaan.

- Elke Master Class kan apart gevolgd worden (indien er nog plekjes over zijn) en kost 75 euro (excl. 21% BTW). Schrijf je ineens in voor de volledige reeks? Dan betaal je slechts: 900 EUR (excl. 21% BTW)


Je behaalt je certificaat enkel als je alle 13 Master Classes gevolgd hebt.

Uiteraard kan je voor elk onderdeel een factuur krijgen! 

Waar kan je je inschrijven?

Dat kan via e-mail naar onze Theesommelier Jessica Van Humbeeck. Er wordt in samenspraak met alle deelnemers beslist wanneer de Master Classes zullen plaatsvinden.

Opgelet, de plaatsen voor deze opleiding zijn beperkt omdat we aan elke deelnemer voldoende individuele aandacht willen schenken!

keyboard_arrow_up
Bezoek onze webshop

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x