Theeconsulente Nadia in West-Vlaanderen

Sinds begin dit jaar is Thee met een Verhaal enkele consulentes rijker. Je kan bij hen terecht voor tea parties en workshops zoals je die enkel bij Thee met een Verhaal kan krijgen.

Maar wie zijn deze lieve theedames? We stellen ze de komende tijd aan je voor!

Als eerste aan de beurt: Nadia uit West-Vlaanderen

Wie is Nadia?

Ik ben werkzaam in de vastgoedsector en mama van vier lieve kindjes. Net als Jessica was het een burn-out die mij liet nadenken over mijn toekomst. Mijn hoofdberoep is erg stresserend en de concurrentie kan bikkelhard zijn. Via een coach ontdekte ik mijn interesse voor gezondheid en thee en de rust die ik daaruit kan halen.

Ik word echt gelukkig van alles wat met thee te maken heeft! Thee maken en drinken, maar ook samenstellen, proeven, en mensen er iets over bijbrengen.

Via Nooit Meer Diëten kwam ik in contact met Jessica en haar bijzondere verhaal. Wie ze is, wat ze doet en haar visie op "thee zijn" spraken mij zodanig aan en zij stimuleerde mij om thee een belangrijke plaats te geven in mijn leven. Toen er dan een vacature verscheen voor theeconsulente bij Thee met een verhaal, heb ik niet lang getwijfeld!

Nu ben ik de consulente voor West-Vlaanderen en daar ben ik zo gelukkig mee. Ik kan eindelijk een nieuwe weg inslaan waar ik rust kan vinden en dingen doen die ik leuk vind en die mij gelukkig maken.

 

Thee leren kennen 

De enige achtergrond in Thee die ik had, zijn de theetjes die iedereen al kent en waarvoor we hier geen reclame gaan maken :D

Ik volgde een uitgebreide opleiding theesommelier bij Jessica en de informatie die ik daar krijg is gewoonweg fantastisch! Alle nieuwe kennis blijft mij inspireren.

Doordat ik ook graag kook en experimenteer, ben ik begonnen met een cursus gezondheidscoach. Ik vind het belangrijk om de link tussen gezondheid en thee ook te kunnen maken en dat past natuurlijk perfect bij de visie die Jessica zelf over thee heeft.

 

Thee beleven

Wanneer ik thee drink is dat echt een moment voor mezelf. Een momentje om alle gebeurtenissen van de dag te laten bezinken en mijn gedachten tot rust te laten komen.

Persoonlijk vind ik heel veel theetjes lekker maar mijn absolute voorkeur gaat naar twee thees:

Jiu Hua Buddhist White : Dit vooral door zijn fruitige smaak en zijn rustgevend effect en natuurlijk zijn kwaliteit.

- Matcha Kotobuki: dit door zijn zachte smaak, en zijn effect op het menselijk lichaam.

Mijn favoriete citaat is: 

 

Nadia als theeconsulente

Ik zal vooral werken in de regio West-Vlaanderen en kan op aanvraag eventueel ook andere regio's aan doen. Het is de bedoeling dat ik mensen bijbreng dat thee niet zomaar thee is maar dat dit veel meer inhoudt.

Je kan bij mij terecht voor workshops zoals bijvoorbeeld de Start-2-Matcha of een theeproeverij, en via mij kan je ook gemakkelijk bestellingen doen en afhalen. Ook horecazaken kunnen bij mij terecht voor advies voor hun theekaart.

keyboard_arrow_up
Bezoek onze webshop

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x