Theedegustatie: Ontdek Thee met al je zintuigen

Ben je al een echte theeliefhebber of wil je je smaakpalet verruimen en de wonderlijke theewereld leren kennen? Theesommelier Jessica, of één van haar collega's, neemt je zintuigen mee op ontdekkingstocht. Deze straffe madam achter ‘Thee met een Verhaal’ laat je kennismaken met zes verschillende theesoorten van de klassiekers tot de nieuwste hypes, uiteraard vergezeld van een streepje geschiedenis en/of de bijbehorende legende.

In haar atelier te Aarschot maakt Jessica de spannendste combinaties met losse thee, kruiden en fruit. Een proeverij in één van onze winkels is dan ook een ware beleving. In authentiek porselein en helemaal volgens de regels van de kunst maakt ze het perfecte kopje thee. Natuurlijk denken we ook aan de zoetekauwen en voorziet ze enkele overheerlijke hapjes uit ons assortiment. Kom mee proeven en geniet samen met familie, collega's en vrienden van een ontspannen en gezellige namiddag of avond uit.

Volgende workshop

30 september 2018 om 10u - Thee met een Verhaal  Aarschot - 25 EUR/persoon -  Schrijf je nu in
7 oktober 2018  om 13u - Thee met een Verhaal Oostende - 25 EUR/persoon - Schrijf je nu in 
4 november 2018  om 13u - Thee met een Verhaal Oostende - 25 EUR/persoon - Schrijf je nu in 

Praktisch 

Deze theedegustatie wordt georganiseerd in onze winkels te Aarschot en Oostende. Wil je graag een privé workshop in een van onze winkels, dan kan dit vanaf 5 personen.      

Deze theedegustatie op locatie of voor jouw vereniging of bedrijf? Dit kan vanaf 8 personen.
Contacteer ons voor meer info of een offerte op maat. 

keyboard_arrow_up

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bezoek onze webshop

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x